De kwaliteit

Wij zijn groot geworden door kwaliteit ‘met stip op 1’ te zetten. Het is de reden van ons bestaan dat organisaties zoals KLM, Jaarbeurs en Taste of Amsterdam kiezen voor Perfect Serve. Graag lichten we toe hoe kwaliteit in ons DNA is verweven.

Ontwikkeld met topchefs

basisgerechten van sterrenniveau

Niets beter dan een topchef de ingrediënten en hun evenwicht te laten bepalen. Dan bereik je de ultieme samensmelting van smaken en dus het perfecte product, een culinair hoogwaardig gerecht.

Ambachtelijk geproduceerd

door onze koks

We maken een gemaksproduct, maar wel op dezelfde complexe manier als wanneer je het zelf zou doen. In onze keuken in Diemen produceren we dan ook op ambachtelijke wijze.

Hoogwaardige grondstoffen

zoals de natuur het bedoeld heeft

De ingrediënten worden ingekocht bij geselecteerde topleveranciers en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van certificering en kwaliteit. En dat proef je.

Slim ingevroren

via cryogeen methode

Daar waar normaliter invriezen en ontdooien afbreuk doet aan de kwaliteit, blijven via deze unieke invriestechniek de moleculen, structuur en smaak van de gerechten exact hetzelfde.

Gekwalificeerd Personeel

met een FSSC 22000 certificering op zak

Onze mensen maken het verschil. Daar waar de meeste producten worden gemaakt in fabrieken, doen wij dat met de hand, ambachtelijk dus. Om kwaliteit te garanderen hebben al onze koks en patissiers een vakopleiding afgerond.

30 jaar kennis

vooruitstrevend in techniek

Al 30 jaar leveren wij ambachtelijke cuisine- en patisserieproducten aan de horeca. Groot geworden door innovatieve producten en technieken en daardoor kunnen uitblinken in kwaliteit.

Comments are closed.