Maak nu een enorme
efficiencyslag

Dit is bij uitstek de tijd voor verandering. Slimmer werken, op kleine schaal, met een zo groot mogelijk bereik. Koop je de gerechten van Perfect Serve in, dan haal je op een betaalbare manier topkwaliteit in huis.

Grote kans dat ons concept jou helpt om in de keuken een enorme efficiencyslag te maken. We vertellen je graag hoe.

Besparing op personeelsuren

De gerechten van Perfect Serve hoeven alleen nog afgegarneerd te worden met enorme urenbesparing tot gevolg. We kunnen samen een berekening maken, grote kans dat de keuken prima kan draaien met een kok minder.

Besparing van tijd

De mise-en-place uren kunnen flink omlaag geschroefd worden. Dit hebben onze koks al voor je gedaan. Het enige dat de kok hoeft te doen, is de gerechten op het bord laten ontdooien om het vervolgens, met de bijbehorende dressing, naar wens af te garneren.

Snel & gemakkelijk opschalen

Komt er last minute een reservering binnen? Niets is vervelender dan ‘nee’ te moeten verkopen. Met een voorraad Perfect Serve gerechten in de vriezer kan er snel en gemakkelijk opgeschaald worden. Buiten de koelkast zijn alle gerechten binnen een uur klaar om geconsumeerd te worden.

Constante kwaliteit

Is de chefkok plotseling afwezig? Geen probleem. Elke zelfstandig werkend kok of zelfs hulpkok kan het culinaire niveau van de chef evenaren. De kwaliteit van de gerechten staat namelijk, altijd. Daar hebben onze koks al zorg voor gedragen.

Weinig tot geen waste

Om zeker te zijn van genoeg voorraad wordt er ruim ingekocht. Logisch. Soms leidt dit tot grote hoeveelheden waste. Met het Perfect Serve concept is er nagenoeg geen waste vanwege portion control. Omdat de gerechten binnen een uur klaar zijn om opgediend te worden, kan er gemakkelijk op- of afgeschaald worden.

Gemakkelijk besteld bij Sligro

Geen extra handeling, geen extra bezorgkosten. Bestel eenvoudig bij Sligro via de reguliere weg en de gerechten worden samen met de volgende bestelling afgeleverd.

Nog geen klant bij Sligro? Bekijk hier hoe je klant wordt.

Meer weten?

Bob-Stapel-3

Meer weten over onze gerechten of de werkwijze? Maak vrijblijvend een afspraak met Bob Stapel via onderstaande gegevens.

+31(0)6 53 77 07 57
bobstapel@perfectserve.nl

Van uitzonderlijke

Kwaliteit

Lees meer

Sinds 1999

Over Perfect Serve

Lees meer

Ontdek ons

Assortiment

Lees meer

Comments are closed.