Een ambachtelijke keuken in Diemen

Wij realiseren jouw wensen

Je hebt een idee voor een uniek product. Het bereiden van bepaalde producten legt teveel beslag op de keuken­capaciteit. Perfect Serve neemt de bereiding graag uit handen.

Of het nu gaat om een bestaand recept of een helemaal nieuw te ontwikkelen product, de koks van Perfect Serve staan voor je klaar. Onder bepaalde voorwaarden nemen wij jou de productie uit handen en maken een product wat 100% aan jouw eisen en wensen voldoet.

Sinds 1999

Een rijke geschiedenis

Opgericht in 1999 als onderdeel van VEN Internationale Versmarkt met als doel de horecamarkt te bedienen met kwalitatief hoogwaardige halffabrikaten op het gebied van patisserie, ijsbereiding, pasta en cuisine.

In 2004 werd Maison Niels de Veye onderdeel van Sligro Food Group en is de focus gelegd op de doorontwikkeling van het cuisine en patisserie-assortiment.

Vanaf 2019 is het productiebedrijf onderdeel van de High Quality Food Group, waar onder de naam Perfect Serve vernieuwende en kwalitatieve foodconcepten worden gelanceerd.

Groot geworden door samenwerking

Perfect Serve is trots op de jarenlange samenwerking met belangrijke spelers in de markt van horeca, (inflight) catering en culinaire evenementen, waarbij er intensief wordt samengewerkt op het gebied van productonwikkeling. Zo is ook het Perfect Serve concept ontstaan; waarbij we in onze keuken samen met de chef zijn filosofie tot leven brengen.

Onze geoliede machine

Dijk van een team

We werken met een team van horecafanaten en vakspecialisten. We volgen de laatste trends en staan dicht bij brigades en horeca-ondernemers. Valt er nog iets te wensen? Uiteraard. De volgende projecten op onze agenda zijn de doorontwikkeling van onze voorgerechtenlijn en de lancering van modulaire patisserie.

De basis voor jouw creativiteit

The Perfect Serve

Perfect Serve combineert traditioneel vakmanschap met de smaken van vandaag. Ambachtelijke producten die met een eigen twist in de keuken jouw creativiteit laten zien. De producten van Perfect Serve worden met de hand gemaakt. Daarom kunnen wij elk product de aandacht geven die het verdient. En dat proeven jouw gasten. Jij kunt je hiermee onderscheiden en een onvergetelijke indruk maken bij elke lunch of diner.

Comments are closed.